Baklažanas įdarytas pomidorais ir tofu sūriu

Patalpino

Baklažanų reikėtų vengti valgyti kavinėse, nes jie kepami didžiuliame kiekyje riebalų, kad būtų minkšti. Taigi net patys nesuprasdami suvalgote su keliais gabalėliais didelę dalį dienos kalorijų normos. Namie kepdami, kad jie nesusitrauktų, pašlakstykite labai mažu kiekiu citrinų sulčių arba pamirkykite druskos tirpale bei kepkite orkaitėje. Ingredientai: 1 vnt.                 Baklažanai 1/2 vnt.             Svogūnai 1/2 vnt.             Salierai 2 vnt.                 Pomidorai 2 skiltelė           Česnakai 100 g                  Tofu pagal skonį      Prieskoniai Lydytas sviestas Gaminimas Perpjauname baklažaną per pusę ir pamerkiame į sūdytą vandenį arba apibarstome druska. Laikome apie 5 min. Keptuvėje ant sviesto pakepame susmulkintą svogūną, salierą, smulkintus pomidorus, kubeliais pjaustytą tofu sūrį, česnaką. Pagardiname prieskoniais. Viską gerai išmaišę, gauta mase užpildome baklažanus ir kepame juos orkaitėje +200 C apie 30-40 min. http://www.1000receptu.lt/receptai/baklazanas-idarytas-pomidorais-ir-tofu-suriu.d?id=65729008

Pasidalinti įrašu



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →


Komentarų nėra

Komentuoti

Dėmesio, komentarai turi būti patvirtinti, tik tada jie publikuojami