Prieskoniai: su kuo ir kam tinka vartoti

Patalpino

Skirtinguose patiekaluose kiekvienas prieskonis atsiskleidžia vis kitaip. 337912
Su kuo ir kam labiausiai tinkami prieskoniai: Rozmarinai: kiaulienos ir veršienos kepsniams, maltai mėsai paskaninti. Salierai: veršienos, jautienos ir avienos ragu, veršių ir jaučių liežuviams paskaninti. Paprika: kiaulienos, jautienos, žvėrienos ir avienos kepsniams. Karis: su kokoso drožlėmis, kiaulienos kepsniams, veršienos, avienos ir žvėrienos ragu, su vištiena, ryžiais. Čiobreliai: veršienos, avienos ir žvėrienos kepsniams Bazilikai: su žirniais, špinatais, žuvimi, kopūstais, pomidorais. Imbieras: su virta žuvimi, virta vištiena, tinka kompotams gardinti. Mairūnai: su pupelėmis, antienos ir kalakutienos kepsniams paskaninti.  
http://www.1000receptu.lt/naujienos/prieskoniai-su-kuo-ir-kam-tinka-vartoti.d?id=63971724#ixzz3CJtlzUiP

Pasidalinti įrašu



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →


Komentarų nėra

Komentuoti

Dėmesio, komentarai turi būti patvirtinti, tik tada jie publikuojami